Oldal kiválasztása

Szolgáltatások

Webshop támogatás

Webáruház termékeinek karbantartása, termékadatbázis kezelése. Termékleírások fogalmazása (fordítás angol nyelvről is). Bejövő levelek, rendelések feldolgozása, kezelése. Kapcsolattartás az ügyfelekkel, beszállítókkal, fuvarozókkal. Kreatív anyagok előállítása, egyeztetés marketing ügynökséggel, termék fotózások szervezése. 

Induló webáruház esetén webshopmotor kiválasztása, alap beállítások, kapcsolattartás a bérelhető webáruház ügyfélszolgálatával. Segítség a kategóriafa, terméktípusok, elkészítésében. Képi és szöveges tartalmak elkészítése és feltöltése. Támogatás a design és marketing eszközök létrehozásában. Regisztráció árösszehasonlító oldalakra, fizetési és szállítási lehetőségek beállítása.

Szövegírás és közösségi média tartalomgyártás

A jó marketing szöveg informál, szórakoztat, befolyásol, meggyőz és vevőt eredményez. A közösségi média jelenlét pedig nem egyenlő az öncélú, hébe-hóba előforduló posztolgatással. 

WordPress weboldal kezelés

A weboldal a vállalkozás virtuális kirakata. Amelyik vállalkozás nem rendelkezik online jelenléttel, az nem létezik. Kell a weboldal, mert így válik a céged hitelessé, pénzt termel neked és mert a konkurenciának már tuti van. 

minden üzenetnek örülök

Ajánlatkérés

Az ajánlatkérő űrlapon keresztül megadod az elérhetőségedet, kiválasztod melyik területen van szükséged segítségre és röviden bemutatod a vállalkozásodat.

Konzultáció, ajánlat elkészítése

Összeállítom, hogy milyen eszközökkel, időkeretben és vállalási árral tudlak téged segíteni. Szerződés kötést követően megkezdődik a közös munka.

Valós munkavégzés

A megbeszélt munkákat határidőre, a rám jellemző gondossággal elkészítem.

Kisimult vonások az arcodon

Az első pár hét közös munka után érezni fogod a "hatást". Rövidebb to-do-list, több szabadidő, csilingelő kassza.

Most: vacakolsz. Holnap ilyenkor: együtt dolgozunk.